آشپزی - اسکالوپ بوقلمون تایلندی

مواد لازم
350 گرم فیله بوقلمون
نصف پیمانه برگ پیازچه خرد شده
1 یا دو فلفل چیلی قرمز یا سبز ریز خرد شده
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
1قاشق سوپخوری روغن
یک چهارم فنجان آرد سفید
نصف لیموترش ورقه شده
طرز تهیه
فیله را از پهنا به صورت چهار دایره ضخیم ببرید.
این دایره ها را در یک کیسه فریزر قرار داده و با یک بیفتک کوب، بر روی آنها بکوبید تا پهن شده و به قطر 1 سانتیمتر درآیند.
قطعات بوقلمون را از کیسه خارج کرده و روی آنها را به طور مساوی با پیازچه، فلفل و نمک بپوشانید، آنها را مجددا در کیسه قرار داده و بکوبید تا به قطر نیم سانتیمتر برسند.
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و ضخیم داغ کنید.
قطعات بوقلمون را به آرامی درون آرد بزنید و آهسته آرد اضافه آن را بتکانید.
قطعات را داخل روغن گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
در میانه سرخ کردن آنها را یک مرتبه برگردانید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744