آشپزی - استیک کوردن بلوی فرانسوی

مواد لازم
فیله گوساله ۸ تکه
کالباس تنوری مرغ ۴ ورقه
پنیر گودا ۴ ورقه
آرد سفید به‌میزان لازم
تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری درشت به‌میزان لازم
آرد سوخاری ریز به‌میزان لازم
روغن مایع و کره به‌میزان لازم
طرز تهیه
فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیک‌کوب (گوشت‌کوب مخصوص استیک) روی گوشت‌ها بکوبید.
دقت کنید که گوشت‌ها سوراخ نشوند.
یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک‌تر از اندازه گوشت‌ها برش دهید، طوری که لبه‌های گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه‌های گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند.
کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495