آشپزی - آبولابولا

مواد لازم
سیب زمینی2عدد
هویج2عدد کوچک
فلفل دلمه ایی یک عدد
پیازدو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
گوجه فرنگی4 عدد متوسط
بادمجان 2عدد
کدو2عدد متوسط
ادویه شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم
آویشن در صورت دلخواه
ذرت در صورت دلخواه
طرز تهیه
مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما می توانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنید.
پیازها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ می کنید.
پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینی ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید.
همچنین فلفل دلمه ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید
به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود.
سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از 5 دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوجه هارا خرد کرده درون قابلمه بریزید
نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
غذا آماده سرو می باشد
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228