آشپزی - کیک پای سیب و کاسترد

مواد لازم
کره 200گرم
شکر 110 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 190 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر کاسترد40 گرم
سیب 300 گرم
کره ذوب شده 1 قاشق سوپخوری
شکر اضافه 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کرم کاسترد
پودر کاسترد 2 قاشق سوپخوری
شکر 55 گرم
شیر 250 میلی لیتر
کره 20 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
طرز تهیه کرم
پودر کاسترد و شکر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
شیر را اضافه کرده مواد را روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید کره و وانیل را اضافه کنید کرم را کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کیک
قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده کنار بگذارید فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکر را با همزن برقی بزنید بعد از مخلوط شدن تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد را مخلوط کرده به مواد قبلی اضافه کنید.
بعد از مخلوط شدن تمام مواد ، نیمی از آن را کف قالب پهن کرده کرم را روی مواد ریخته سپس نیم دیگر را روی کرم پهن کنید.
سیب های ورقه شده نازک را روی سطح کیک بچینید روی سیب ها را دارچین بپاشید و در فر به مدت یک ساعت بپزید پس از فر خارج کرده کره اضافه را روی سیب ها برس بزنید و روی آن را با شکر اضافه پوشش دهید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228