آشپزی - موس بادام و شکلات

مواد لازم
حدود ۱۱۳ گرم شکلات خرد شده
یک چهارم فنجان شیر
سه چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین
چهار عدد زرده تخم مرغ
نصف فنجان شکر
یک و یک چهارم فنجان خامه
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک سوم فنجان تافی بادامی خرد شده
طرز تهیه
پودر ژلاتین و شیر را با هم مخلوط کرده و پس از پنج دقیقه زرده تخم مرغ، شکر و نصف فنجان خامه را به آن اضافه کنید.
سپس آن را پنج دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
مخلوط حاصل را در کاسه بزرگی به خرده شکلات ها اضافه، برای پنج دقیقه خوب مخلوط کنید.
سپس وانیل را به آن افزوده و ظرف را برای مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
سپس مخلوط را حدود سه دقیقه با همزمن بزنید.
در کاسه کوچک دیگری سه چهارم فنجان خامه را خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را با تافی بادامی مخلوط کرده و به مخلوط شکلات اضافه کنید.
سپس آن را برای مدت سه ساعت در ظرف دلخواه و در فریزر قرار دهید.
پس از خارج کردن از فریزر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای اتاق قرار داده و سپس میل کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495