آشپزی - شکلات نوتلا

مواد لازم
۱۰۰ گرم كاكائو
۵ قاشق سوپخوری خامه
۲عدد زرده تخم مرغ
۳۰ تا ۴۰ گرم كره
۶۰ گرم شكلات تخته اي
۲ قاشق سوپخوری شير
۲/۵ قاشق غذا خوری پودر قند
۴۰ گرم فندق خورد شده
طرز تهیه
نیمی از کره را در ظرفی روی حرارت ملایم، آب کنید و تمام کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس پودر قند و شیر را به آن بیفزایید.
پس از حل شدن از روی حرارت بردارید و با همزن دستی یا برقی این مواد را بزنید (با همزن برقی حدود 7 یا 8 دقیقه و با همزن دستی 15 تا 20 دقیقه) و در حین زدن زرده تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید.
شکلات تخته ای را در کاسه ای فلزی قرار دهید.
در ظرفی مثل کتری مقداری آب، جوش آورید سپس ظرف محتوی شکلات را روی درکتری قرار دهید تا روی بخار آب، شکلات آب شود.
شکلات آب شده وکاکائو را مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید سپس این مواد را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
فندقهای ریز خرد شده را به شکلات بیفزایید.
شکلات آماده شده را به مدت 7 ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228