آشپزی - شکلات فریرو

مواد لازم
مغز فندق نرم شده200 گرم
شکلات خام200 گرم
شکلات مایع نوتیلا2 قاشق سوپخوری
کره50 گرم
مغز فندق کامل به مقدار لازم
طرز تهیه
کره و شکلات خام را روی حرارت ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
مغز فندق نرم شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
قاشق سوپخوری شکلات مایع نوتیلا را به مواد اضافه کرده و مواد را با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
کمی از مواد را برداشته و با یک قاشق مرباخوری در قالب های مخصوص شکلات بریزید سپس وسط هر کدام از شکلات ها را یک فندق کامل بگذارید.
طوری که روی فندق هم با شکلات پوشیده شود.
سپس قالب ها را در یخچال گذاشته تا شکلات ها ببندد.
بعد از اینکه شکلات ها سفت شدند آنها را از قالب خارج کرده و در کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495