آشپزی - شکلات (marzipan)

مواد لازم
بادام پوست کنده ۱۰۰ گرم
پودر شکر:۱۵۰ گرم
نصف سفیده تخم مرغ
گردوی ریز شده:۵۰ گرم
گردوی درسته :۲۰ گرم
کاکائو تخته ای ۲۰۰ گرم
گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار لازم
طرز تهیه
گردو و بادام را چرخ کرده و با پودر شکر سفیده تخم مرغ و گلاب مخلوط می کنیم.
خمیر به دست آمده را به قطر ۱ سانت باز می کنیم و به اشکال مختلف می بریم.
کاکائو آب شده را روی آن میریزیم و با گردوی درسته تزئین می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495