آشپزی - رویای توت فرنگی

مواد لازم
آب کمپوت آناناس 160 میلی لیتر
ژلاتین 2 گرم
عسل 40 گرم
شربت قوام آمده توت فرنگي 50 میلی لیتر
آب 320 میلی لیتر
پودر نارگيل
طرز تهیه
ورق ژلاتين را در مقداري آب خيس کنيد.
شربت قوام آمده و آب کمپوت آناناس، آب و پودر نارگيل را مخلوط نموده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حدي که داغ شود.
سپس شعله را خاموش کنيد، ورق ژلاتين را از آب بيرون آوريد و به همراه اسانس به شربت توت فرنگي اضافه کنيد.
مواد را هم بزنيد تا ورق ژلاتين در شربت توت فرنگي حل شود.
پس از آماده شدن شربت را در يخچال قرار دهيد تا کاملاٌ خنک شود.
قبل از ريختن شربت در گيلاس مورد نظر لبه ليوان را به مقداري کمي عسل آغشته کنيد.
سپس آن را در پودر نارگيل بزنيد.
پس از آن شربت را در داخل ليوان بريزيد به طوري که با لبه ليوان برخورد نداشته باشد.
پيشنهاد چند تکه يخ يا يخ خرد شده را در گيلاس ها بريزيد.
سپس شربت توت فرنگي را درون گيلاس بريزيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228