آشپزی - دسر کیک خرما با شکلات

مواد لازم
خرما بدون هسته و له کرده 160 گرم یا 1 پیمانه
کره خرد شده 250 گرم
آب 430 میلی لیتر یا 4/3 و1 پیمانه
شکر 220 گرم یا 1 پیمانه
پودر کاکائو 35 گرم یا 3/1 پیمانه
آرد سفید 250 گرم یا 3/2 و1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
در ظرف گودی خرما و کره و آب و شکر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا کره و شکر حل شوند.
بعد مواد خشک ( آرد و بکینگ پودر ) را اضافه کنید و هم بزنید در قالب 30 ×20 سانتی متر در فر 180 درجه یا 350 درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228