آشپزی - دسر کره و بادام زمینی

مواد لازم
نصف فنجان پنیر خامه ای
ربع فنجان کره بادام زمینی
دو قاشق غذاخوری شکر
یک عدد تخم مرغ بزرگ
۲۴ عدد قالب کاغذی کوچک
نصف فنجان کره
۱۱۳ گرم شکلات خرد شده
یک سوم فنجان شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
دو عدد تخم مرغ بزرگ
یک سوم فنجان آرد سفید
ربع قاشق چایخوری نمک
نصف فنجان بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه
پنیر خامه ای، کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ شکسته و با همزن خوب بزنید.
برای تهیه خمیر کره و شکلات را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود.
سپس آن را از روی حرارت برداشته شکر و وانیل را به آن بیفزایید.
تخم مرغ ها را یکی یکی به آن افزوده و خوب هم بزنید.
آرد و نمک را نیز اضافه کنید فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را در قالب ها ریخته و وسط خمیر را به داخل فشار دهید.
سپس کمی از مخلوط اولیه درون آن ریخته و روی آن بادام زمینی بپاشید.
خمیر را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار داده و پس از خارج کردن از فر اجازه دهید تا پنج دقیقه خنک شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495