آشپزی - دسر ماست با کارامل

مواد لازم
بیسکویت گندم ساقه طلایی1 بسته
کره50 گرم
طبقه دوم
ماست2 لیوان
شیر خشک نیدو10 قاشق غذاخوری
شکر6 قاشق غذاخوری
طبقه سوم
کیوی حلقه شده به مقدار لازم
طبقه چهارم
پودر کرم کارامل1 پاکت
شیر2 لیوان
طرز تهیه
سپس کارامل را به آرامی با یک قاشق بزرگ روی مواد بریزید.
ظرف را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال گذاشته تا کارامل ببندد و دسر آماده شود.
در صورت تمایل می توانید به جای کارامل از ژله با طعم موز استفاده کنید.
بیسکوت ها را با مخلوط کن خوب نرم کنید.
کره ذوب شده را به آن اضافه کرده با بیسکویت خوب مخلوط کنید سپس آن را در تمام سطح پیرکس مستطیل شکل پهن کنید به طوری که تمام سطح ظرف را به صورت یکنواخت بپوشاند.
ماست، شیر خشک، شکر را با همزن خوب بزنید.
سپس مواد به دست آمده را روی بیسکویت ها بریزید تا به طور یکنواخت تمام سطح آن را بپوشاند.
ظرف را به مدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا مایه ماست کمی سفت شود.
ظرف را به مدت یک الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
روی مواد را کیوی حلقه شده طبق دلخواه خود بچینید.
شیر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد سپس پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید هم بزنید تا وقتی که مواد به جوش آید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744