آشپزی - دسر گلابی

مواد لازم
شیر یک لیتر
شکر 150 گرم
خامه 200 گرم
سمولیناست ( نوعی بلغور ریز است ) 4 قاشق غذاخوری
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
گلابی 4 عدد
طرز تهیه
ابتدا نشاسته را با مقداری شیر سرد خیس کرده سپس سمولیناست و شکر را داخل قابلمه ریخته هم می زنیم.
سپس شیر را افزوده و نشاسته را اضافه می کنیم و روی حرارت گذاشته با قاشق چوبی هم زده تا جوش آمده و غلظت پیدا کند.
ژلاتین را با دو قاشق آب بصورت بن ماری حل کرده با خامه به مواد که سرد شده افزوده داخل ظرف دسر مورد نظر ریخته و در یخچال قرار داده بمدت 6 ساعت تا کاملاً سفت شده و بتوان تزئین کرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228