آشپزی - دسر طالبی

مواد لازم
یک طالبی رسیده
آب کمتر از نصف استکان
۲تا ۴قاشق غذاخوری شکر
۲ پیمانه خامه
طرز تهیه
پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.
طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.
ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.
میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.
طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید.
در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.
دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221