آشپزی - دسر شکلاتی

مواد لازم
۳۰۰گرم شکلات تخته ای ریزشده مخصوص شیرینی پزی
۲ قاشق غذاخوری شیر
۶ زرده تخم مرغ
۱۰۰گرم (یک چهارم پیمانه) شکر
۲ پیمانه خامه سفت
میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه
در کاسه ای که روی ظرف حاوی آب در حالت جوش قرار داده اید، شکلات و آب بریزید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود.(مخلوط به دست آمده نسبتا غلیظ خواهد بود.)
مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفت و خامه مانند شود و به مواد اضافه کنید.
خامه را با همزن برقی بزنید و به آرامی به مخلوط شکلات اضافه کنید.
ماده به دست آمده را در لیوان های مناسب بریزید و به مدت ۴ساعت در یخچال قرار دهید.
در صورت تمایل آن را با میوه تازه تزئین کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221