آشپزی - ترافل شکلاتی پرتقالی

مواد لازم
مربای پوست پرتقال 125 گرم خرد شده
آّب پرتقال 2 قاشق چایخوری
شکلات سیاه آب شده 150 گرم
کیک شکلاتی 150 گرم خرد شده
پودر کاکائو به میزان لازم برای تزئین
طرز تهیه
مربای پوست پرتقال و آب پرتقال رابا هم مخلوط کنید.
شکلات آب شده و کیک خرد شده را با هم مخلوط کرده با مواد قبلی ترکیب کنید و در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد.
سپس از مواد به انداره یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد کنید داخل سینی بچینید.
مجدداً در یخچال به مدت تقریباً 4 ساعت قرار دهید و قبل از وصل کردن خلال چوبی در پودر کاکائو بغلطانید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228