آشپزی - پودینگ موز

مواد لازم
سه و نیم پیمانه شیر
یک سوم پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم پیمانه آرد ذرت
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
۲ عدد تخم مرغ درشت
کمتر از یک قاشق چای خوری وانیل
یک قاشق غذاخوری کره
۶ موز سالم و رسیده
ویفر وانیلی
یک زرده تخم مرغ
مواد برای تزئین
خامه زده شده
ویفر وانیلی
برش های موز
طرز تهیه
یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را هم بزنید.
نصف پیمانه شیر به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
بقیه ۳ پیمانه شیر را با ۳ قاشق غذاخوری شکر بجوشانید و به تدریج شیر داغ را روی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید در حالی که مرتب هم می زنید.
مایه ای یک دست و صاف به دست می آید.
مواد به دست آمده را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم در حالی که مرتب هم می زنید قرار دهید تا به غلظت سس مایونز در بیاید.
سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
مایه به دست آمده را از صافی رد کنید و پس از خنک شدن درون یخچال قرار دهید.
برای سرو کردن، ۶ یا ۸ کاسه آماده کنید و ته هر کدام مقداری ویفر قرار دهید، کمی پودینگ خنک شده و لایه ای از حلقه های موز، قرار دهید.
برای تزئین می توانید از خامه و ویفر و موز استفاده کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495