آشپزی - پانا کوتا

مواد لازم
پودر ژلاتین۵/۱ قاشق سوپخوری
شیر پرچرب۳/۱ پیمانه
خامه ۲و ۲/۱ پیمانه
شکر۲/۱پیمانه
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود.
خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود.
سپس در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744