آشپزی - سوپ لوبیا چیتی مکزیکی

مواد لازم
175 گرم لوبيا چيتي
گرم لوبيا چيتي
5/ 1 ليتر يا 5/2 پيمانه آب
170 تا 220 گرم هويج نگيني
يك عدد پياز نگيني
2 تا 3 حبه سير رنده شده
يك عدد فلفل قرمز خشك‌شده خرد شده
يك ليتر يا يك و سه چهارم پيمانه آب مرغ
2 عدد گوجه فرنگي پوست كنده و ريز خرد شده
2 ساقه كرفس ريز خرد شده
نمك و فلفل سياه، به مقدار لازم
يك قاشق سوپ‌خوري گشنيز خرد شده
3 عدد نان تست
روغن به مقدار لازم
2 حبه سيررنده شده و به صورت جداگانه در ظرفي ريخته شود
طرز تهیه
لوبيا چيتي را از شب قبل در آب سرد خيسانده و روز بعد در قابلمه‌اي بپزيد سپس هويج، ‌سير، پياز، فلفل‌قرمز و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بگذاريد به جوش آيد.
در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد 30 دقيقه حرارت ببيند.
حالا نيمي از مواد داخل قابلمه، شامل لوبيا و مخلوط سبزيجات را همراه مقداري آب سوپ در محفظه دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد و پوره‌اي نرم و يكنواخت تحويل بگيريد.
پوره را به قابلمه برگردانيد و گوجه فرنگي و كرفس را به آ‌ن اضافه كنيد؛ سپس 10 الي 15 دقيقه يا تا زماني كه تكه‌هاي كرفس بپزد، حرارت دهيد.
درصورت نياز، مقداري آب جوشيده به سوپ اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، نان‌هاي تست را با چاقو به‌ شكل مكعب‌هاي كوچك ببريد و همراه 2 حبه سير رنده شده در تابه‌اي حاوي كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي‌رنگ شوند.
سپس تكه نان‌ها را داخل سبد فلزي ريخته يا روي دستمال آشپزخانه حوله‌اي قرار دهيد تا چربي اضافي آن گرفته شود.
نمك و فلفل موردنياز را به همراه گشنيز خردشده اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد، سپس سوپ را به ظرف موردنظر منتقل كرده و تكه نان‌هاي سرخ‌شده را روي آ‌ن بريزيد و سرو كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882