آشپزی - کباب چوبی

مواد لازم
نصف قاشق سوپخوري دانه فلفل کوبيده
نصف قاشق سوپخوري سير رنده شده
2 قاشق سوپخوري زنجبيل تازه رنده شده
2 قاشق سوپخوري پوست پرتقال ريز رنده شده
4 عدد پيازچه خردشده
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
2 قاشق سوپخوري عسل
3 قاشق سوپخوري سوياسس
150 ميلي ليتر روغن مايع
ژامبون مرغ 4 برش
قارچ 8 عدد
فيله مرغ 4 عدد
گوجه فرنگي مينياتوري 8 عدد
روغن مايع به ميزان لازم
کره به ميزان لازم
گوشت مغز ران گوسفند ۱کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای سبز مکعبی خردشده ۲عدد متوسط
پیاز مکعبی خردشده ۲عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی ۱قاشق غذاخوری
زعفران یک دوم قاشق چای‌خوری
کره‌ی پاستوریزه ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به‌مقدارلازم
آب لیمو ۲قاشق غذاخوری
گوشت مغز ران گوسفند ۱کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای سبز مکعبی خردشده ۲عدد متوسط
پیاز مکعبی خردشده ۲عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگی ۱قاشق غذاخوری
زعفران یک دوم قاشق چای‌خوری
کره‌ی پاستوریزه ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به‌مقدارلازم
آب لیمو ۲قاشق غذاخوری
75 ميلي ليتر روغن کنجد
نمک و فلفل به اندازه کافي
700 گرم گوشت فيله گوساله
16 عدد گوجه فرنگي گيلاسي (کوچک)
16 عدد برگ بوي تازه
16 عدد قارچ کوچک
8 عدد سيخ باريک چوبي
طرز تهیه
دانه فلفل کوبيده، سير، زنجبيل، پوست پرتقال، پيازچه و فلفل قرمز را در يک دستگاه غذاساز يا مخلوط کن بريزيد و چندثانيه روشن کنيد. اين مخلوط را در يک کاسه گود بريزيد و عسل، سوياسس و روغن ها را به آن افزوده، مخلوط کنيد. نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
ژامبون را از وسط ببريد و هر يک را به شکل لوله درآوريد.
قارچ را بشوئيد و وري کاغذ هوله اي آشپزخانه خشک کنيد.
اکنون همه مواد را به چهار سيخ چوبي بکشيد؛ به گونه اي که در همه سيخ ها مواد لازم به ترتيب قرار گيرد.
گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید.
سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید و در لابه لای هر تکه گوشت ۲تکه پیاز و ۲ تکه فلفل قرار دهید.
گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید.
سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید و در لابه لای هر تکه گوشت ۲تکه پیاز و ۲ تکه فلفل قرار دهید.
کره را در ظرفی آب کرده و سیخ‌ها را در آن قرار دهید. آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید.
گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت‌ها کمی تفت داده شود.
کره را در ظرفی آب کرده و سیخ‌ها را در آن قرار دهید.
آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید.
گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت‌ها کمی تفت داده شود.
سپس به کمک قلم مو، روي مواد روغن بماليد و سيخ ها را در سيني فر (تاون) قرار دهيد.
کباب ها را زير گريل فر به مدت تقريبي 10 دقيقه بپزيد تا ژامبون و فيله مرغ، طلایي رنگ شوند.
گوشت را به قطعات کوچک تر خرد کنيد به طوري که 16 قطعه شود. آن را به مخلوط بالا اضافه کنيد و هم بزنيد. بگذاريد گوشت دست کم 4 ساعت يا ترجيحاً يک شب در اين مايه بماند تا خوب طعم دار شود. سيخ ها را نيم ساعت قبل از مصرف در آب خيس کنيد تا مرطوب شده و هنگام طبخ نسوزند.
در هر سيخ يک عدد گوجه گيلاسي، يک عدد برگ بو، يک قطعه گوشت و يک قارچ فرو کنيد، سپس اين ترتيب را يک بار ديگر تکرار نماييد تا سيخ پر شود.حالا کباب ها را روي منقل برقي يا در گريل يا در تابه هاي چدني کباب پز طبخ کنيد تا پخته و برشته شوند.
حالا نان دلخواه خود را به کره آغشته نمائيد و همراه با کباب چوبي نوش جان کنيد.
يادآوري بهتر است براي جلوگيري از سوختن سيخ هاي چوبي، ابتدا آن ها را به مدت 2 ساعت در آب قرار دهيد و پس از آن، استفاده کنيد.
سپس رب گوجه‌فرنگی را با مقداری کره تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید.
پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
سپس رب گوجه‌فرنگی را با مقداری کره تفت داده و ۳-۲ لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید.
پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
در پایان زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود.
آن گاه سیخ‌ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.
در پایان زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود.
آن گاه سیخ‌ها را در دیس چیده و سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882