آشپزی - رولت گوشت چرخ کرده با قارچ

مواد لازم
نیم كیلوگوشت دوبار چرخ شده
3عدد تخم مرغ
3قاشق غذا خوری آرد نخودچی
3 قاشق غذا خوری روغن
100گرم قیسی خشك
200گرم قارچ
2قاشق غذا خوری پیاز رنده شده
3عدد هویج آبپز یك اندازه
2قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2قاشق غذا خوری زرشك
به مقدار دلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می كنیم. سپس با یك قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن كشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمك و فلفل مخلوط كرده، خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند.
بعد یك ورق كاغذ روغنی را روی میز پهن كرده و گوشت را به قطر 2 سانتی متر روی كاغذ پهن می كنیم و سپس قارچ را طوری روی گوشت قرار می دهیم كه یك بند انگشت از كناره گوشت فاصله داشته باشد. قیسی را شسته و آن را به صورت خلال خرد می كنیم.
بعد با زرشك شسته شده و كمی تفت داده شده روی قارچ می ریزیم. هویج ها را در وسط آن قرار می دهیم و گوشت را به وسیله كاغذ به صورت رولت لوله می كنیم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ می كنیم.
رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و با 2 فنجان آب می گذاریم رولت پخته و سس آن تقریباً غلیظ شود. بعد رولت را با سس آغشته كرده و آن را در دیس قرار می دهیم با سبزیجات تزئین می كنیم.
خواص
براساس محاسبات كالری، انرژی است.رولت گوشت غذایی مقوی و سرشار از ویتامین ها، املاح و پروتئین است.همچنین برای میهمانی ها غذای مناسبی است.ولی كسانی كه دچار چربی و فشار خون بالا هستند، باید در مصرف آن احتیاط كنند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495