آشپزی - کوفته گشنیزی

مواد لازم
500 گرم گوشت چرخ کرده
250 گرم گشنیز
یک دوم یا دو سوم پیمانه آرد نخودچی
1 پیمانه برنج پخته
1عدد تخم مرغ
500 گرم گوجه فرنگی
2عدد پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
به اندازه کافی نمک و فلفل
به میزان دلخواه آبغوره، یا آب لیمو
طرز تهیه
یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل، دارچین، برنج پخته، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سه قاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده، به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.
برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده در یک قاشق روغن تفت داده، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن می ریزیم سپس رب و کمی گشنیز به آن اضافه می کنیم. به این مواد به تعداد افراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم
دو تا سه جوش که زد کوفته ها را که به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم تمام کوفته ها را که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا 10دقیقه باید کم باشد سپس تا 10دقیقه هم باید بپزد.
5 دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمو یا آلو یا گوجه فرنگی ریز10تا12عدد اضافه می کنیم. بعد5 تا10دقیقه که جوشید آنرا برمی داریم.
خواص
این غذا به صورت آب پز تهیه می شود و روغن کمی در طبخ آن بکار می رود ؛ بنابراین غذای مناسبی برای تمامی افراد بخصوص کسانی است که دچار چربی خون بالایی هستند. کل کالری غذا، 1800 کالری می باشد که بطور متوسط سهم هر فرد، 250 کالری است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228