آشپزی - املت تن ماهی

مواد لازم
یك قوطی تن ماهی جنوب
3 عدد گوجه فرنگی متوسط
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
یك عدد پیاز متوسط رنده شده
4عدد تخم مرغ
3-2 حبه سیر
به مقدار كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
روغن را در ماهیتابه داغ كرده، پیاز را كمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریك درآورده، با پیاز كمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج كنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید.
در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمك و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید. تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یكی یكی روی آن بشكنید.روی تخم مرغ كمی فلفل سیاه بریزید، پس از اینكه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.
خواص
تن ماهی به عنوان یك غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و كلسیم است.این املت در كل دارای 1133 كالری می باشد كه اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 كالری خواهد بود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744