آشپزی - گراتن قارچ

مواد لازم
سير له شده 1 حبه
قارچ ورقه شده 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 2/1 فنجان
كره 1قاشق سوپخوري
سيب زميني نازك ورقه شده 1 كيلو
پنير گودا 150 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
شير 3/2 فنجان
طرز تهیه
فر را با 400 درجه فارنهايت گرم كنيد .با كره و سير له شده كف ظرف پيركس را چرب كنيد .نيمي از سيب زميني هاي ورقه شده را كف ظرف پهن كنيد .قارچ را روي آن بريزيد و با بقيه سيب زميني روي قارچ را بپوشانيد .تخم مرغها را بهم بزنيد تا خوب مخلوط شوند
بعد شير و خامه و نمك و فلفل را اضافه كرده روي غذا بريزيد و مدت يكساعت در طبقه وسط فر بگذاريد.پنير رنده شده را روي غذا بريزيد و دوباره بمدت 25 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود.وقتي از فر خارج كرديد ميتوانيد كمي جعفري خرد شده روي آن بريزي و سرو كنيد.
توجه :نوع پنير از انواع كشدار نباشد و فقط ذوب شود. سيب زميني ها كاملاٌ نازك ورقه شود. ميتوان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در اين صورت غذا كم چربي خواهد شد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744