آشپزی - ذرت تامالس

مواد لازم
ذرت كامل (بلال) 800 گرم
فلفل دلمه‌اي سبز ريز خردشده يك عدد
پياز ريزخردشده سه قاشق سوپخوري
سير له شده 1/4 پيمانه
گوشت فيله نرم گوساله 150 گرم
پودر زيره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ‌كردن به ميزان لازم
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري
طرز تهیه
دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ‌هاي ذرت را جدا كرده و يكي‌يكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانه‌هاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد.
رب گوجه‌فرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و 30 دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمه‌اي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگ‌هاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد
از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت 20 دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود.
نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد مي‌توانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه‌اي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882