آشپزی - تاکو - مکزیکی

مواد لازم
آرد ذرت 150 گرم
نمک 2/1 قاشق چایخوری
آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
درظرفی آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کرده،آّب ولرم را اضافه نموده و با هم مخلوط کنید تا خمیریک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیررا ورز دهید تا زمانی که نرم شود، سپس خمیررا در کیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید.
خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آرد بپاشید گلوله را روی دو تا نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید.
برای منظم شدن تاکو می توانید از قالب فلزی استفاده کنید و در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد و با هرموادی که تمایل داشتید پر کنید و سرو نمایید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495