آشپزی - بیف استرو گانوف

مواد لازم
خردل يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به اندازه کافي
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
گوشت فيله يک کيلو
قارچ 500 گرم
ليموترش يک عدد
پياز درشت يک عدد
خامه 2/1 ليتر
طرز تهیه
پياز را پوست بکنيد قارچ را با سرعت زير آب سرد بشوييد و با حوله خشک کنيد و به آنها آب ليمو بزنيد تا سياه نشود سپس خرد کنيد در يک تابه بزرگ دو قاشق سوپخوري روغن بريزيد و پياز و قارچ را در آن سرخ کنيد شعله را کم کنيد و در آن را بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه آرام بجوشد
گوشت را به ورقه هاي نيم سانتي قسمت کنيد و هر ورقه را به خلالهاي نيم سانتي تقسيم کنيد د وقاشق سوپخوري روغن در تابه ريخته وقتي سرخ شد روي مواد، قارچ و پياز ريخته و بقيه گوشت را به همين ترتيب سرخ کرده و روي پياز و قارچ بريزيد
بعد خردل را روي گوشت بريزيد و نمک و فلفل بزنيد و خامه را اضافه کنيد و بگذاريد چوش زده وسپس از آتش برداريد و در ظرف بکشيد و سر ميز ببريد.زمان آماده کردن 20 دقيقه و زمان پختن 20 دقيقه
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882