آشپزی - قلب کره ای

مواد لازم
کره 250 گرم
پودر قند 100گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
بادام چرخ کرده 100گرم
آرد 350گرم
بادام پوست گرفته 60عدد
طرز تهیه
پودر قند یک دست را داخل ظرف می ریزیم، یک زرده تخم مرغ و کره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ کرده را به این صورت تهیه می کنیم که بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می کنیم و در آسیاب له می کنیم.
بادام چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. آرد را الک، به مخلوطمان اضافه کرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یک خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله کرده در یک کاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را از نیم ساعت قبل روی درجه200 درجه سانتی گراد می گذاریم.
در یک سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن کاملاً نازک پهن می کنیم، قلب ها را با قالب در می آوریم .زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط10تا12دقیقه می گذاریم تا بپزد.
پس از پختن کمی صبرمی کنیم تا ولرم شود، سپس با کارد پهنی آنرا از سینی جدا کرده و می گذاریم خنک شود.
خواص
هر قلب بادامی دارای 80 کالری است و به دلیل داشتن بادام دارای املاح مفیدی برای بدن است.
اگر برنامه حفظ وزن دارید یک عدد از آن را با چای میل کنید و اگر برنامه افزایش وزن دارید 2 از آن راعدد میل کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228