آشپزی - بیسکوتی

مواد لازم
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ زده شده دو عدد
شكر یك پیمانه
پوست پرتقال رنده شده نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیكینگ پودریك چهارم قاشق چایخوری
پسته بو داده شده دو سوم پیمانه
بادام زمینی بو داده شده یك سوم پیمانه
طرز تهیه
آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یك دستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید. سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول نمایید.
بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر كه درون آن كاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت (180 درجه ی سانتی گراد) قرار دهید.ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنك شود.
در نهایت رول ها را به اندازه ی یك سانتیمتری برش داده و دوباره آنها را به مدت 25 دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنك شود. میتوانید این شیرینی را همراه با چای به عنوان عصرانه میل كنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228