آشپزی - کیک فندقی

مواد لازم
یك قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر
كره نرم شده 250 گرم
شكر200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
فندق چرخ كرده250 گرم
آرد 250 گرم
وانیل1 قاشق غذاخوری
بیكینگ پودر 3 قاشق غذاخوری
آب انگور 2 قاشق غذاخوری
پودر قند 4 قاشق غذاخوری
كمی كره برای چرب كردن قالب
طرز تهیه
قالب را چرب و فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می كنیم. كره را با شكر و وانیل می زنیم تا كف كند. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه و سپس از هر تخم مرغ یك دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط كرده آرد و بیكینگ پودر را با هم الك و بتدریج با مایه مخلوط می نمائیم.
در پایان آب انگور را اضافه می كنیم. خمیر را در قالب ریخته و در طبقه دوم فر از پایین به مدت یكساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی كیك سرد شد پودر قند را روی آن الك می نمائیم.
خواص
این كیك 15 قطعه می شود، هر قطعه حدود 400 كالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی ومغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برای درمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی، هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744