آشپزی - کوفته کباب

مواد لازم
گوشت بدون چربي، 500 گرم
پياز درشت، يک عدد
فلفل دلمه سبز متوسط، 2 عدد
ذرت، 100 گرم
هويج متوسط، 2 عدد
روغن زيتون، يک قاشق‌غذاخوري
نمک، فلفل و سماق، به مقدار کافي
طرز تهیه
گوشت را پس از شستن، قطعه‌قطعه کنيد و سپس آن را نرم چرخ کنيد.
پياز را رنده کنيد، فلفل دلمه را بشوييد و تخم آن را بگيريد و به صورت تکه‌هاي درشت به شکل مربع خرد کنيد.
ذرت و هويج را با مقداري آب و فلفل و نمک بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود.
گوشت چرخ شده را با نمک، فلفل، يک قاشق چاي‌خوري سماق و پياز رنده شده مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد.
از اين مايه، گلوله‌هاي کوچک به اندازه گردو درست کنيد.
گلوله‌هاي گوشت و تکه‌هاي فلفل را يک در ميان به سيخ‌هاي کوچک فلزي يا چوبي بکشيد.
سيخ‌ها را در ماهي‌تابه‌اي که کف آن قدري چرب شده است، قرار دهيد و آهسته زير و رو کنيد تا کوفته‌ها بپزند.
کباب را مي‌توانيد در فر، روي آتش و روي کباب‌پز گازي نيز بپزيد، در زمان پختن با قلم‌مو روي آن را روغن بماليد تا کوفته‌ها خشک نشوند.
کوفته کباب را با ذرت و هويج پخته تزيين کنيد و با برنج يا سالاد ميل کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495