آشپزی - کباب‌ قارچ‌ و فلفل‌

مواد لازم
گوشت‌ فیله‌ گوساله‌۷۰۰ گرم‌
پیاز۴ عدد
فلفل‌ دلمه‌ای‌ سبز۲ عدد
گوجه‌ فرنگی‌۲ عدد
قارچ‌ درشت‌۴ عدد
رب‌ گوجه‌۴ قاشق‌ سوپخوری‌
روغن‌ مایع‌مقداری‌
نمك‌ و فلفل‌به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه
۲ عدد از پیازها را با رنده‌ ریز كرده‌ و در تنظیف‌ ریخته‌ و فشار می‌دهیم‌ تا آب‌ آن‌ گرفته‌ شود.
سپس‌ گوشت‌ را به‌ قطعات‌ یك‌دست‌ برش‌ داده‌ و به‌ مدت‌ ۲۴ ساعت‌ در آب‌ و پیاز خوابانده‌، آن‌گاه‌ ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل‌ دلمه‌ای‌ و گوجه‌ فرنگی‌ را به‌ قطعات‌ یك‌دست‌ برش‌ داده‌ و قارچ‌ را نیز از وسط دو نیم‌ می کنیم.
قسمت‌ بالای‌ فر را روی‌ آخرین‌ درجه‌ روشن‌ كرده‌ و برش‌های‌ گوشت‌، پیاز، فلفل‌، گوجه‌ فرنگی‌ و قارچ‌ را به‌ ترتیب‌ به‌ چوب‌ كباب‌ چوبی‌ كشیده‌، كف‌ سینی‌ فر را با روغن‌ مایع‌ چرب‌ نمایید.
كباب‌ها را در سینی‌ قرار داده‌ و در پنجره‌ بالای‌ فر می‌گذاریم‌ تا یك‌ طرف‌ كباب‌ بپزد.
بعد آن‌ را برگردانده‌ و طرف‌ دیگر را می‌پزیم‌.
كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ روی‌ كباب‌ می‌پاشیم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ و كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ را در مقداری‌ روغن‌ مایع‌ تفت‌ داده‌ و اندكی‌ آب‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و می‌گذاریم‌ چند جوش‌ بزند.
سپس‌ این‌ مایع‌ را در اواخر پخت‌ كباب‌ روی‌ آن‌ ریخته‌ و بعد از ۲ دقیقه‌ از فر بیرون‌ می‌آوریم‌.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495