آشپزی - شیرینی کره ای

مواد لازم
کره: 250 گرم
روغن مایع: نصف لیوان
آرد: 4 لیوان
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 1 قاشق غذا خوری
شکر: 4 قاشق غذا خوری سرپر
کاکائو: نصف استکان
طرز تهیه
ابتدا کره، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، خوب به هم می زنیم، سپس روغن مایع را اضافه نموده و مجدداً آن را کاملاً به هم می زنیم، شکر و آرد را به مایع اضافه می کنیم و مایع را کاملاً به هم می زنیم، ( البته مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد)
سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانه ای با کاکائو مخلوط می کنیم . خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کرده ایم برداشته و آنها را کف دست باز می کنیم، (بزرگی و کوچکی شیرینی ها بستگی به شما دارد ).
خمیری را که با کاکائو مخلوط کرده ایم با دست کاملاً باز می کنیم، به صورت ماری (یا رشته های باریک) در می آوریم و روی شیرینی ها به صورت ضربد، عمودی و یا افقی تزئین می کنیم. خمیرها را داخل ظرف فر چیده، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت 20 - 15دقیقه می گذاریم تا بپزد
(هنگامی که ته شیرینی ها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد، شیرینی شما پخته است )، حالا می توانید شیرینها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل نمایید .
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744