آشپزی - کباب کشمیری

مواد لازم
مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
پودر زيره1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز 1/2 قاشق چايخوري
فلفل سياه1/2 قاشق چايخوري
گراما سالا 2 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل 1 قاشق چايخوري
سير رنده شده 1 حبه
آبليمو 2 قاشق چايخوري
ماست چکيده 15 گرم
طرز تهیه
مرغ ها را مکعب مکعب کرده با تمام مواد فوق مخلوط مي کنيم و 1 شب استراحت مي دهيم .
سپس به چوب کشيده و در ماهي تابه چدني با روغن کمي سرخ مي کنيم تا طلايي شود.
سپس همراه با سس مخصوص که پنير تکه اي دارد سرو مي کنيم.
توجه: وقتي کبابها به چوب کشيده شدند کمي با کارد آنها را مي کوبيم و با دست مرتب مي کنيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744