آشپزی - کباب میگوی مکزیکی

مواد لازم
ميگو 21 تا 25 عدد
شکر قهوه اي يک چهارم پيمانه
آب مرکبات شامل دوسوم پيمانه
سس ماهي يک دوم پيمانه
پياز خرد شده 1 عدد
سير خرد شده 2 حبه
سس فلفل (تاباسکو) 1 قاشق چايخوري
فلفل تند(چيلي )ريز خرد شده 1 عدد
نمک به مقدار لازم
پاپاياي سبز رنگ رنده شده يک دوم عدد
هويج رنده شده 2 عدد
گشنيز و نعناء يک سوم پيمانه
بادام زميني خرد شده يک سوم پيمانه
آب ليمو ترش تازه 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
پشت ميگوي پاک شده را برش داده و شکافي عميق ايجاد کنيد و روده را خارج کنيد سپس شسته درصافي قرار دهيد.
ساير مواد را در غذاساز يا مخلوط کن (بلندر) بريزيد تا به صورت سس درآيد سپس آن رابه دو قسمت تقسيم کنيد.
نيمي از آن را کنار گذاشته ونيم ديگر را با ميگوها مخلوط کرده کاملاً با دست زير ورو کنيد و روي آن را پوشانده و براي يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
پاپاياي و هويج را با ساير مواد و سس کنار گذاشته مخلوط کنيد.
ميگوها را از مايه خارج و در سيني و روي فويل چرب شده قرار دهيد ودر فر 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي گراد طبقه اول از بالا بگذاريد و اواسط طبخ سطح روي آن را از مايه اي که ميگوها را مزه دار کرده ايد بماليد.
پس از کباب شدن از فر خارج وبا محلول کره وزعفران روي آن را پوشش دهيد.
مخلوط سبزيجات را در ظرف مورد نظر پخش نموده و ميگوهاي کباب شده را روي آن بچينيد و با ساير سبزيجات تزيين و سرو کنيد.
در صورت نبودن پاپايا از يک عدد کيوي رنده شده استفاده کنيد.
در صورت دلخواه مي توانيد از گردوي خرد شده را جايگزين بادام زميني کنيد.
ضمناً يادآوري مي نمايد بادام زميني غني از پروتئين است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221