آشپزی - کباب لقمه ای خانگی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 250گرم
پياز کوچک يک عدد رنده شده
نمک،فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
تخم مرغ يک عدد
پودر سوخاري 2قاشق غذاخوري سرپر
گوجه فرنگي بزرگ 2عدد رنده شده
روغن سرخ کردني به مقدار لازم
پنير پيتزا 100گرم،رنده شده
تخم مرغ يک عدد براي رومال
مواد لازم جهت خمير
آرد 200گرم
مايه خمير فوري يک قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق مربا خوري
شير ولرم يک دوم پيمانه
روغن زيتون 3قاشق غذا خوري
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده،نمک،فلفل، زرد چوبه و تخم مرغ مخلوط کرده،ورز دهيد.
پودر سوخاري،گوجه فرگي و جعفري را اضافه کرده،از مايه به صورت کباب کوبيده به طول 10سانتي متر درست کرده،سرخ کنيد.
خمير ذيل را روي سطح آرد پاشي شده به قطر 3ميلي متر باز کرده و از خمير تکه هايي به عرض 10سانتي متر ببريد .
يک عدد کباب را روي لبه خمير قرار داده و روي کباب پنير رنده شده بپاشيد.
خمير را يک دور پيچيده، به انتهاي خمير تخم مرغ زده شده ماليده، به هم بچسبانيد.
خميرهاي رول شده را با کمي فاصله در سيني چرب شده فر قرار دهيد تا هنگام پخت به هم نچسبند.
روي رول ها را تخم مرغ زده شده ماليده و کمي پنير رنده شده و کنجد بپاشيد و به مدت 20الي 30دقيقه در فر گرم شده با دماي 400درجه ي فارنهايت يا 200درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا روي نانها طلايي رنگ شود.
طرز تهيه خمير
آرد را در کاسه الک کرده،وسط آرد را گود کنيد مايه خمير را با شکر،شير و کمي آرد در وسط آرد هم بزنيد و روي آن را پوشانده 15دقيقه در محل گرم استراحت دهيد.
اين پيش خمير را با بقيه آرد و 3 قاشق غذاخوري روغن و نمک مخلوط کرده، ورز دهيد.
بدون استراحت در اين مرحله کباب ها را با خمير بپيچيد.
خواص
اين دستور 130گرم کربوهيدرات،105گرم پروتئين،140گرم چربي و 2200کيلو کالري انرژي دارد.
نکات
از زمان پيچيدن اولين کباب با خمير تا انتهاي کار، خمير استراحت کافي را داشته به همين دليل بعد از اتمام کار بلافاصله در فر قرار دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495