آشپزی - کباب لقمه

مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفندي450 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله450 گرم
پياز رنده شده1 عدد درشت
سير له شده2 حبه
سماق1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين2قاشق چايخوري
/4 قاشق چايخوري زعفران حل شده در 1 قاشق غذاخوري آبجوش
گوجه فرنگي نصف شده6 تا 8 عدد
کره آب شده 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده ها را در کاسه بزرگي با پياز، سير، سماق، زعفران، جوش شيرين و نمک وفلفل مخلوط کنيد.
مايه گوشتي را با دست تميز ورز بدهيد تاکاملاً منسجم شود.
مي توانيد جهت جلوگيري از چسبيدن مايه گوشتي به دستتان، مقداري آب کنارتان بگذاريد و دائم دستتان را با آن خيس کنيد.
مايه گوشتي را به شکل کوفته هايي درآوريد و هر 3 عدد را دريک سيخ صاف فلزي فرو کنيد.
سر و ته گوشت را با انگشت به سيخ بچسبانيد تا از آن جدا نشود.
زماني که منقل زغالي يا دستگاه گريل شما گرم شود، کباب ها و گوجه ها را تا زمان مغز پخت شدن در آن کباب کنيد و در طي زمان پخت روي آنها را با کره چرب کنيد تا خشک نشوند.
کباب هاي آماده شده را با برنج سرو کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495