آشپزی - کباب ژاپنی

مواد لازم
سير 4 حبه خرد شده
روغن مايع2 قاشق سوپخوري
پودر زنجبيل1 قاشق چايخوري
شيره انگور1 قاشق سوپخوري
گوشت فيله گوساله يا راسته گوسفند125 گرم
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
پودر خردل1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
گوشت را به نوارهاي يک سانتي متري خرد مي کنيم بعد کل مواد را با هم مخلوط مي کنيم.
ابتدا سير را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مايع، پودر زنجبيل و پودر خردل، سويا سس و شيره انگور را اضافه مي کنيم و کامل مخلوط مي کنيم.
بعد در حرارت اتاق حدود نيم ساعت استراحت مي دهيم تا گوشت طعم ادويه و سويا سس را به خودش بگيرد.
گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بريده به سيخ مي کشيم و حدود 5 تا 7 دقيقه روي ذغال کباب مي کنيم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقيقه بپزد يک طرف که کامل پخته شد طرف ديگر را مي پزيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228