آشپزی - کباب در کاسه ی بلغوری

مواد لازم
بلغور گندم1ليوان
سيب زميني آب پز2عدد متوسط
تخم مرغ1عدد
آب جوشنصف ليوان
آرد گندمبه مقدار لازم (بستگي دارد بلغور چقدر از آب را جذب کند)
نمکبه مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
پوره زيره ي سبز يک ليوان
روغن مايع مخصوص سرخ کردن نصف ليوان
براي داخل کاسه:
گوشت مغز ران(گوساله)250گرم
پياز1عدد متوسط
سير 2 حبه
قارچ100گرم
گوجه فرنگي 2عدد متوسط
فلفل دلمه اي 1عدد کوچک
نمکبه مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهیه
بلغور را با آب داغ خيس کنيد.
سيب زميني را رنده کنيد.
آرد، تخم مرغ، نمک و ادويه را بريزيد و خمير درست کنيد.
داخل فنجان يک نايلون بگذاريد.
مقداري از مايه ي بلغور را برداريد.
داخل فنجان شکل بدهيد.
بيرون بياوريد و در روغن داغ سرخ کنيد.
براي داخل کاسه نيز، گوشت را با پياز و سير تفت دهيد؛ بعد فلفل را بيفزاييد، و بگذاريد تا کمي بپزد.
گوجه فرنگي و قارچ را نيز اضافه کنيد و باز هم مواد را بگذاريد تا کمي ديگر بپزد.
داخل کاسه رابا اين مواد پر کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744