آشپزی - کباب حسینی

مواد لازم
گوشت فيله يا راسته گوسفند بدون استخوان 600گرم (براي هر نفر 150گرم)
فلفل دلمه اي يک عدد متوسط
پياز درشت يک عدد
کره50گرم (يک چهارم پيمانه)
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري سرخالي
گوشت سر دست گوسفند ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
دنبه ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
فلفل سبز ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
آرد يک قاشق مربا خوري
نمک،فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم
محلول زعفران يک دوم قاشق مرباخوري
آب ليمو يک قاشق غذاخوري
سيخ چوبي متوسط به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را تميز کرده به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد.
فلفل دلمه اي و پياز را هم به شکل مکعبي خرد کنيد.
سپس گوشت را در سيخ چوبي مخصوص پخت فرو ببريد و مابين گوشتها يک عدد پياز و فلفل دلمه اي قرار دهيد.
برای تهیه این کباب به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه می‌شود احتیاج داریم (و یا سیخ‌های آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمی‌زند معمولاً در فروشگاه‌ها حاضر برای فروش و استفاده است)
گوشت را قطعه قطعه می‌بریم (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتی‌متر) و سیخ‌های چوبی را پوست می‌کنیم و نوک آنها را تیز می‌نمائیم.
بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ می‌کشیم تا انجا که سیخ‌ها پرشوند (طول سیخ‌ها باید ده تا پانزده سانتی‌متر باشد).
نيمي از کره را در ظرف مسطحي بريزيد و به مدت يک دقيقه با قدرت 100درصد(حداکثر) در مايکروويو بگذاريد.
سپس سيخ ها را به کره آغشته کرده و ظرف را به مدت 5 تا 7 دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط)بدون در پوش در دستگاه بگذاريد تا گوشت تفت بخورد.
مابقي کره، رب گوجه فرنگي،آرد، فلفل و ادويه را نيز باهم مخلوط کرده و پس از 30 ثانيه قرار دادن دستگاه روي قدرت حداکثر،روي گوشت بريزيد .
بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخ‌ها را داشته باشد یک‌ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می‌چنیم.
یک ردیف از سیخ‌های کباب را روی آن می‌چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یک‌ردیف از سیخ‌های کباب می‌گذاریم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا تمام سیخ‌ها در ظرف قرار بگیرند.
ظرف را مجدداً با درپوش به مدت 12تا15دقيقه با قدرت 60درصد(متوسط) در دستگاه قرار دهيد تا گوشت بپزد.
در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و از سس روي سيخ ها بريزيد و در اين فاصله يک بار در ظرف را برداريد و در آخر نمک،زعفران و آب ليموترش را اضافه کنيد.
سپس سيخها را در ديس بچينيد و سس را روي آن بدهيد.
آنگاه در قابلمه را می‌بندیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود.
در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود.
در اواخر طبخ باید کمی نمک به آن زد وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد.
کباب‌ها را با همان سیخ در دیس می‌چنیم و سر میز می‌بریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه می‌کنیم و لابلای سیخ‌های کباب می‌چنیم و ممکن است به‌جای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده‌ایم استفاده کنیم.
خواص
اين دستور 20گرم کربوهيدرات،110گرم پروتئين،125 گرم چربي و 1645 کيلو کالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228