خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب چنگه یا شیشلیک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۱۵۰۰ گرم
دنبه ۱۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن زیتون ۱ فنجان
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل قدری
طرز تهیه
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود).
ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به انداز ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم.
مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را میبریم، بعد گوشت را به قطر دو سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم.
لازم نیست شکل آنها منظم باشد، باید بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک قطعه کوچک دنبه به سیخ کشیده،سپس پیاز را نرم رنده میکنیم.
روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند.
بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد.
بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم.
کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میرود و خشک میشود. با کباب چنجه میتوان کباب گوجه فرنگی تهیه و مصرف نمود.
بدون دنبه نیز میتوان این کباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداری کره روی آن قرار داد.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
تلاوت توسط استاد شحات محمد انور درباره 95 - تین از سایت الکعبه با عنوان التین 2
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی بمناسبت رمضان المبارک درباره دین از سایت راسخون با عنوان دهه دوم رمضان 95 - توسل به اهل بیت ع، تلمز، ذکر / ششم
مراثی (نوحه) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت ام البنین س از سایت راسخون با عنوان حاج محمود کریمی - وفات حضرت ام البنین (س) - سال 95 - ای شده محرم به ولای ولی (روضه)
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حسین طاهری بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت راسخون با عنوان کربلایی حسین طاهری - سال 1395 - سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما - دو نور خدا محرم همدیگه میشن (سرود جدید)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج مهدی سلحشور درباره زیارت آل یاسین از سایت عقیق با عنوان زیارت آل یاسین
ترتیل توسط شیخ أحمد عامر درباره 94 - شرح از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره شرح - حفص از عاصم
مناجات توسط حاج محمدرضا طاهری بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان حاج محمدرضا طاهری - سال 1395 - شب هفتم ماه مبارک رمضان - قرائت ادامه دعای ابوحمزه ثمالی (مناجات)
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان یک عمر انتظار کشیدم نیامدی
اذان از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان الزاوی
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان حکم تعدد عامل در مضاربه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 90,131,511