آشپزی - کباب چنگه یا شیشلیک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۱۵۰۰ گرم
دنبه ۱۵۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
روغن زیتون ۱ فنجان
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل قدری
طرز تهیه
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بهوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز میتوان گوشت را نرم و ترد نمود).
ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
کباب را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به انداز ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم.
مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را میبریم، بعد گوشت را به قطر دو سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و آماده میگذاریم.
لازم نیست شکل آنها منظم باشد، باید بین هر دو یا سه قطعه گوشت یک قطعه کوچک دنبه به سیخ کشیده،سپس پیاز را نرم رنده میکنیم.
روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند.
بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد.
بعد کبابها را در دیس میکشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین میکنیم.
کباب را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان میرود و خشک میشود. با کباب چنجه میتوان کباب گوجه فرنگی تهیه و مصرف نمود.
بدون دنبه نیز میتوان این کباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداری کره روی آن قرار داد.
در صورتیکه بخواهیم از آب لیمو یا کیوی خرد شده برای نرم کردن گوشت استفاده کنیم برای هر یک صد گرم گوشت یک قاشق سوپخوری آب لیمو یا کیوی خرد شده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر یک کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه میخوابانیم.
ممکن است بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان عاشورا 2
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد میثم وحید تمار بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی_قسمت اول
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان نشانه ها ی مومن-سقا2
مناجات توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1395 - شب هشتم ماه مبارک رمضان - کجاست اهل دلی که نگه ما بکند - مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت شهید آوینی با عنوان خدا شاهد عقده، علی شده دوماد پیغمبر
تلاوت توسط استاد دکتر احمد احمد نعینع درباره 18 - کهف از سایت الکعبه با عنوان الکهف 32-42 الاذان مصر
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت الکعبه با عنوان الاذان 1
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت راسخون با عنوان دعای ابو حمزه ثمالی نمونه ای از اصرار در دعا
ترتیل توسط شیخ ابوبکر الشاطری درباره 51 - ذاریات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ذاریات - حفص از عاصم
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان مجاهدین بی ادعا 2
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 07
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 174,324,495