آشپزی - کباب ترش با مغز گردو

مواد لازم
گوشت ( فيله يا راسته ) نيم کيلو
مغز گردو کردوي ساييده 100گرم
پياز رنده شده 1عدد
رب انار ترش 1 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به تکه هاي 2×2 سانت ببريد.
حال گردوي سائيده و پياز رنده شده و رب انار ترش را مخلوط کنيد و گوشت را يک شب در آن بخوابانيد. آنگاه نمک و فلفل زده آن را به سيخ کشيده با پشت کارد يا بيفتک کوب کمي بکوبيد و کباب را بپزيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228