آشپزی - کباب تابه‌ای

مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۱۰۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۴ عدد
آب لیموترش ۵ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
کره ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۱۰۰ گرم
شیر کم سدیم ۱ قاشق مربا خوری
گوجه برقانی قدری
طرز تهیه
یکی دو عدد از پیاز ها را رنده می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم.
بعد آب آن را می‌گیریم و آب پیاز را با روغن زیتون و فلفل کوبیده مخلوط می‌نمائیم.
گوشت ها را نازک و کوچک می‌بریم در مایه آب پیاز می‌خوابانیم فلفل و بقیه پیاز را ظریف خلال می‌کنیم با کره کمی سرخ می‌نمائیم.
بعد گوجه فرنگی را خرد می‌کنیم و داخل آن می‌ریزیم می‌گذاریم آهسته بجوشد تا پیاز و فلفل نرم شود و سس آن غلیظ گردد.
به اندازه کافی به آن نمک می‌زنیم.
گوشت‌ها را به سیخ کوچک فلزی یا چوبی می‌کشیم تا به چدنی را می‌گذاریم داغ شود و کمی روغن زیتون در آن می‌ریزیم و دو طرف گوشت‌ها را در تابه کباب می‌نمائیم.
مایه پیاز و فلفل را ته دیس مناسبی می‌ریزیم و سیخ‌ها را روی آن قرار می‌دهیم و اطراف آن را با ریحان تزئین می‌نمائیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228