آشپزی - فرنی

مواد لازم
شیر یك كیلو
آرد برنج كاملاً نرم100 گرم
شكر150 گرم
گلاب یك استكان
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقداركم
طرز تهیه
در یك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ریخته و شیر را كم كم به آن اضافه كنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود. ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید.
گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش كن قرار دهید و حرارت را كاملاً ملایم كنید تا فرنی جا بیفتد. بعد از جوش آمدن فرنی، 12-10 دقیقه روی حرارت بماند كافی است. سپس آن را در ظرف مورد نظر كشیده و پس از 3-2 دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین كنید.
خواص
این دو دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات از نظر پروتئینی كامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مكمل یكدیگر هستند. فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای كمكی نوزادان است كه اگر برای كودك تهیه میشود، بهتر است مقداری كره به آن افزود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744