آشپزی - کباب بوقلمون با طعم فلفل

مواد لازم
فيله بوقلمون500گرم
پيازيک عدد
آبليمو3 قاشق غذاخوري
زعفران آب گرفته2قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يک عدد
نمک و ادويه مقداري
فلفل قرمز يک سوم قاشق چاي خوري
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
طرز تهیه
فيله را داخل پياز و آبليمو به مدت يک ساعت و نيم بخوابانيد سپس سيخ هاي چربي را داخل فيله ها کنيد.
نمک، فلفل قرمز، ادويه، زعفران آب گرفته و روغن زيتون را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و خوب بزنيد.
با استفاده از فرچه، سطح فيله ها را به مواد آغشته نماييد.
روغن را داخل کنيد.
سيخ هاي چوبي را داخل آن قرار داده و مرتب آن ها را بچرخانيد تا تمام قسمت هاي آن سرخ شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495