آشپزی - کباب بره (هندی)

مواد لازم
گوشت ران بره ۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده ۲ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ قاشق چایخوری
پودر کاری ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره ۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه ۴ عدد
میخک ۳ عدد
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۱و۴/۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ پوست گرفته
آب ۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر
طرز تهیه
با یک چاقوی بزرگ چربی ها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
در کاسه ای زنجبیل، سیر، کاری، نمک، زیره، میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.
گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید).
وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید.
کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228