آشپزی - کباب با گوشت شتر مرغ

مواد لازم
گوشت شترمرغ باريک برش زده 600 گرم
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
پودر چيلي يک سوم قاشق چايخوري
سيررنده شده 2حبه
روغن زيتون يک سوم پيمانه
پياز خلال شده يک عدد
فلفل سبز قلمي به ميزان لازم
پياز ريز به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
طرز تهیه
در اواخر پخت،رويش نمک بپاشيد ودر ديس بکشيد.
اين کباب را همراه برنج يا نان ميل کنيد.
يادآوري مي توان در کنار اين کباب، از گوجه فرنگي کبابي هم استفاده کرد.
در ظرف مناسبي، گوشت شتر مرغ، فلفل، پودر چيلي، سير، روغن زيتون، وخلال پياز را با هم مخلوط کنيد.
بعد روي آن را بپوشانيد وبه مدت 1 روز در يخچال قرار دهيد تا گوشت کاملا مزه دار شود.
سپس يک يا دو قطعه گوشت، يک عدد فلفل و دوباره يک قطعه گوشت و يک عدد پياز به سيخ بزنيد تا سيخ پر شود.
آن گاه روي آتش کباب کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495