آشپزی - کباب دیگی

مواد لازم
گوشت چرخ شده مخلوط گوسفند و گوساله 750 گرم
پياز 2 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
سماق قرمز 2 قاشق غذاخوري
فلفل كبابي 6 عدد در صورت تمايل
روغن مايع به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم گشنيز به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز را ريز رنده كنيد و كمي آب آن را بگيريد.
گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط كنيد.
نمك، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنيز را اضافه كرده و گوشت و پياز را كاملاً با دست مالش دهيد يا با دستگاه غذاساز يكي دو چرخ بدهيد
كف تابه ي مورد نظر را كمي چرب كنيد و گوشت را با دست در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتي متر پهن كنيد و دست خود را خيس كنيد و سطح گوشت را كاملاً صاف كنيد.
با كفگير يا انگشت سبابه كباب هاي 4 سانتي متري درست كنيد و بين كباب ها فاصله دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوست بگيريد و دو نيم كنيد و اگر كوچك بود درسته روي كباب ها بچينيد و تابه را روي اجاق بگذاريد.
در تابه را گذاشته، حرارت را كم كنيد.
كباب ها آرام آب انداخته و با آب خود مي پزند.
در 5 دقيقه ي آخر پخت سماق را روي كباب ها بپاشيد تا آب كباب تمام شده و كمي سرخ شود.
در صورت تمايل فلفل ها را ده دقيقه ي آخر به كباب ها اضافه كنيد و بعد از آماده شدن همراه با كته و كره سرو كنيد.
خواص
اين دستور 35 گرم كربوهيدرات، 140 گرم پروتئين، 180 گرم چربي و 2320 كيلوكالري انرژي دارد.
نکات
گوشت مخلوط گوساله و گوسفند را دو بار چرخ كنيد.
آب پياز را كمي بگيريد و با گوشت مخلوط كنيد تا كباب ها خيلي آب نيندازد.
مي توانيد گوجه فرنگي ها را پوست نكنيد.
پاشيدن سماق بر روي كباب ها اثر سوء گوشت قرمز را كم مي كند و جذب كلسترول آن را كاهش مي دهد.
در صورت استفاده از فلفل كبابي مي توانيد آن را همراه با گوجه فرنگي به كباب ها اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد كمي جعفري خرد شده اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد كمي شويد خرد شده اضافه كنيد.
به گوشت كباب ها مي توانيد فلفل تند يا فلفل شيرين ريز شده ي بدون تخم فلفل اضافه كنيد.
كباب ها را مي توانيد در سيني فر و يا پيركس در طبقه ي وسط فر با حرارت متوسط بپزيد.
كته ي كباب بشقابي را با كمي روغن مايع بپزيد و بعد كره را همراه با فلفل و يا جعفري مخلوط كرده و قالب بزنيد و روي كته سرو كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882