خدمات تلفن همراه
آشپزی - کباب بلغاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 500 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 300 گرم
زعفران دم كرده 2 قاشق چايخوري
كره 100 گرم
سس سويا 1 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 2 عدد ( ريز رنده شده )
نمك و ادويه به مقدار لازم
طرز تهیه
سينه مرغ را به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش دهيد.
گوشت را نيز به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد.
آب پياز را گرفته و آن را در ظرفي همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد.
مرغ را روي تخته كار بگذاريد و گوشت فيله يا راسته را دور آن بپيچيد.
طوري كه مرغ ميان يك نوار از گوشت قرار بگيرد.
در هر سيخ 6-8 تكه به همين صورت آماده كنيد.
با قلموي تميز مخصوص از مخلوط پياز و زعفران روي كباب ها بماليد.
بهتر است روي ذغال كباب كنيد ولي اگر در دسترس نبود ميتوانيد از انواع كباب پز هاي برقي يا گازي نيز استفاده كنيد.
دقت كنيد حرارت بسيار ملايم باشد تا كباب ها كاملا مغز پخت شوند.
بعد از اينكه كمي كباب خودش را گرفت ( آب آن كشيده شد روي حرارت ) كره را آب كنيد و باقيمانده زعفران و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و دوباره با قلمو روي كباب ها بماليد.
بعد از اتمام كار نيز اين كار را دوباره تكرار كنيد.
اين عمل باعث جلوگيري از خشك شدن كباب ها حين پخت و همچنين باعث مغز پخت شدن گوشت ميشود.
خواص
اين غذا به دليل داشتن مقدار زيادي گوشت قرمز و سفيد و سس سويا، منبع خوبي براي كلسيم و پروتيئن است.
افرادي كه چربي خون بالا يا فشار خون بالا دارند، در خوردن اين غذا زياده روي نكنند بهتر است.
گوشت قرمز براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارند مضر است.
نکات
براي نرم كردن انواع گوشت ميتوانيد يك عدد كيوي را ورق ورق كرده و لابه لاي گوشت به همراه كمي پياز بگذاريد.
پياز براي گرفتن بوي خامي انواع گوشت سفيد و قرمز و كيوي براي نرم كردن گوشت ها به كار ميروند.
دقت كنيد كه زمان خواباندن گوشتها در مخلوط كيوي و پياز بيشتر از 15 دقيقه نباشد.
وگرنه گوشت بافت سفت خود را به كلي از دست ميدهد و مزه بدي هم پيدا ميكند.
به جاي كيوي از انجير تازه هم براي اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد.
هيچ وقت در ابتداي پخت انواع گوشت قرمز ( به صورت كباب يا خورش يا... ) از نمك براي مزه دار كردن گوشت استفاده نكنيد.
زيرا باعث سفت و دير پز شدن گوشت ميشود.
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 39 - زمر از سایت الکعبه با عنوان الزمر غافر امسیة العدلى
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی درباره زیارت عاشورا از سایت راسخون با عنوان تفسیر زیارت عاشورا
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج سید مهدی میرداماد درباره دعای جوشن کبیر از سایت عقیق با عنوان دعای جوشن کبیر
مراثی (نوحه) توسط حاج محمد کمیل بمناسبت شوال درباره امام صادق علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج محمد کمیل - سال 1394 - شهادت امام صادق علیه السلام - لیلایی انا مجنون انت مولا و اناالعبد (شور)
اذان توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
مناجات توسط استاد سید متولی عبد العال از سایت آرشیو با عنوان مناجات منظوم امام علی (ع)، کتابخانه مرکزی اوقاف، بهمن 1370، نسخه 1.mp3
ترتیل توسط شیخ سعد الغامدی درباره 31 - لقمان از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره لقمان - حفص از عاصم
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمدرضا طاهری بمناسبت ربیع الثانی درباره امام عسگری علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج محمدرضا طاهری - سال 1394 - ولادت امام حسن عسگری (ع) - آسمون امشب براتو گل می باره (سرود)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 13 - رعد از سایت راسخون با عنوان سوره ی رعد آیات 5 تا 6 - 2
ندبه انتظار توسط حاج حسن خلج بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان غم بسی هست و غم عشق تو بسیار تر است
کلیپ سخنان توسط آیت الله شیخ محمد شجاعی درباره دین از سایت راسخون با عنوان با هوای نفس نمیتوان به کمال رسید
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الشعراء
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 89,128,799