آشپزی - کباب با سس تارتور

مواد لازم
گوشت چرخ كرده 500 گرم
ادويه يك دوم قاشق چايخوري
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
پياز رنده شده (آب گرفته) يك عدد كوچك
نمك به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم سس تارتور
ماست يك دوم پيمانه
ارده يك دوم قاشق سوپخوري
آب ليموترش يك قاشق سوپخوري
سير له شده يك دوم قاشق چايخوري
مواد لازم جهت تزئين
نان بركات يا لواش يك عدد
صنوبر بو داده 200 گرم
جعفر خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سس كچاپ (سس گوجه فرنگي) يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه
گوشت چرخ كرده، ادويه، فلفل سياه، جعفري، پياز و نمك را با هم مخلوط كرده و به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا مواد كاملا يك دست شوند.
مايه ي گوشت را به شكل لوله اي به سيخ هاي چوبي 20 سانتي به سيخ بکشيد و در تابه روغن ريخته و سيخ هاي كباب را با حرارت ملايم سرخ كنيد.
براي تهيه سس تمام مواد آن را با هم مخلوط كنيد.
نان را به تكه هاي طولي برش دهيد.
سپس آن را سرخ كنيد.
در ظرفي ابتدا نان ها را چيده و سپس كفته را گذاشته و روي آن سس بريزيد و با صنوبر و جعفري و سس قرمز تزئين كنيد.
خواص
اين دستور 110 گرم كربوهيدرات، 105 گرم پروتئين، 255 گرم چربي، و 3155 كيلوكالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495